sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Julia Tuvesson: Arkivegeä! Vaivatonta ja monipuolista kasviruokaa joka päivään

Ruokaohjeiden etsintä netistä tuntuu vaivattomalta ja nopealta, mutta jos olet aloittamassa jotain ihka uutta, netin viidakko väsyttää nopeasti. Kasvisruokaan siirtymisen suosio ei laannu, päinvastoin. Yhä useampi tuttuni kertoo ainakin lisänneensä kasvisten syöntiä. Monesti  mielikuvitus loppuu, ja vastaan tulee noin kahdenkymmenen ainesosan reseptejä jotka sammuttavat innon. Tähän kohtaan saa loistavan avun uudesta Julia Tuvessonin kirjasta joka ei ole pelkkä reseptiopus, vaan se antaa punaisen langan kasvisruokailuun ja mitä kaikkea on otettava huomioon siirtäessään ruokailun pääpainon kasviksiin. Tuvesson opastaa mitä kaikkea ruokakaapissa on hyvä olla jotta vegeily onnistuisi vaivattomasti. Hän vinkkaa mausteista lähtien joten tämä keittokirja on hyvä valinta aloittelijalle. Loistava lahjaidea kotoa lähtevälle nuorelle! Kirjan makuyhdistelmälistat ovat huikea lisä sekä ahaa-elämyksen tuottaja, ainakin meidän keittiössä. Kaikki reseptit eivät olleet täysin vegaanisia (sis.maitotuotteita) mutta nehän on helppo korjata vaikkapa kauravalmisteilla. Ja ei muuta kun testaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti